Resort de Buteriggel

Resort de Buteriggel ligt op een adembenemende locatie op het randje van de Texelse duinen direct aan zee op 300 meter van het dorp De Koog met een fantastisch uitzicht over woeste duinen, het uitgestrekte strand en de altijd boeiende Noordzee. De 2- en 4-persoons suites zijn uiterst comfortabel en aan alles is gedacht: van een eigen parkeerplaats in de veilige parkeerkelder die u via de overdekte gallerij bereikt tot een groot privé terras voor de 4-persoons suites met uitzicht over zee of met duinzicht gelegen op het zuiden met de hele dag zon! En voor de 2-persoons suite is tijdens het seizoen een eigen strandhuisje aan zee op nog geen 50 meter van uw suite beschikbaar. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, zijn er handdoeken aanwezig en wacht u een leuke attentie. In de suites is gratis internet beschikbaar. Ieder appartement beschikt over een eigen kluisje. Huisdieren ( 1 per appartement) toegestaan.

 

Een Texelvakantie betekent

Altijd volop genieten van de rust, de ruimte en de veelzijdige natuur. Want Texel is rijk aan uitgestrekte, zorgvuldig beschermde natuurgebieden, bossen, heide, duinen en vele kilometers schone, bewaakte stranden. En uiteraard de wadden, waar u kunt zwemmen of vissen, robbentochten maken of vogelkolonies bezoeken, zoals de beroemde lepelaarsbroedplaats.

Maar Texel boeit niet alleen natuurliefhebbers. Historische dorpen bezoeken, fietstochten maken, kanovaren, paardrijden, golfen of zelfs zeilen met een catamaran... zelfs vliegen of parachutespringen kan op Texel. En voor de wat minder zonnige dagen zijn er bijvoorbeeld het Juttermuseum, de Oudheidskamer, het zwemparadijs Calluna, de overdekte tennis- en squashbanen en natuurlijk het informatiecentrum EcoMare voor wadden en Noordzee, met z'n unieke waterzaal en zeehondenopvang.

FaLang translation system by Faboba

Online Boeken Resort de Buteriggel

Om dat vervelende bordje ‘vol’ te vermijden is het zeker
aan te bevelen, zo tijdig mogelijk te reserveren.
Motel Texel en Beach Resort de Buteriggel zijn het gehele
jaar geopend.

 online-boeken

Parse error in downloaded data

Informatie of boekingen:
Tel: +31(0)222 317946
Mail:


Receptie / kantoor:
Boodtlaan 4
1796 BE De Koog - Texel