Alles bij de hand

Vlak bij een mooi rustig strand (op 300 meter afstand), meer zon dan op 't vasteland en in een verkwikkend heilzame zeelucht. Het bos begint praktisch bij de deur en even dichtbij is het levendige centrum van (winkelstadje) De Koog. Wat wilt u nog meer!


Optimaal comfort

Comfortabele 1 kamer appartementen voor 2 personen, 2 kamer appartementen voor 2/4 personen en 3 kamer appartementen voor 6 personen, met een heerlijk balkon of terras.

 

Alle appartementen zijn voorzien van geluid- en warmte isolerend glas, een komplete keuken met magnetron, prettige zitjes, kleurentelevisie, DVD en radio-cd speler. De centrale verwarming kunt u naar wens regelen. Natuurlijk is er een luxe badkamer met douche of ligbad met whirlpool en wastafel, toilet apartHeimwee naar Texel?

 

Als u ook buiten de grote vakantie naar 'n weekendje of mini-vakantie verlangt om er even helemaal uit te zijn, informeer dan eens naar onze laag geprijsde voor- en na-seizoen arrangementen. Zee en natuur zijn in deze jaargetijden weer geheel anders. Een fantastische belevenis!

 

Motel Texel is het hele jaar open en de veerboot vaart ook. Dus wat let u? En dat geldt natuurlijk ook voor uw familie- of zakenfeestjes. Uniek!

FaLang translation system by Faboba

Zoek en boek het appartement, luxe suite of bungalow van uw keuze

Om dat vervelende bordje ‘vol’ te vermijden is het zeker
aan te bevelen, zo tijdig mogelijk te reserveren.
Motel Texel en Beach Resort de Buteriggel zijn het gehele
jaar geopend.

 online-boeken

Parse error in downloaded data

Informatie of boekingen:
Tel: +31(0)222 317946
Mail:


Receptie / kantoor:
Boodtlaan 4
1796 BE De Koog - Texel